Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
TM31 TM5 TM6

Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread

4.5 (26 Bewertungen)

Zutaten

  • 360 g water, tepid
  • 2 tsp dried instant yeast
    oder 20 g fresh yeast, crumbled
  • 550 g strong white bread flour
  • 1 tsp fine sea salt
  • 220 g chorizo, sliced (5 mm)
  • 150 g mozzarella cheese (individual small balls or a large ball torn in small pieces)
  • 100 g sun-dried tomatoes, halved if large

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
2091.7 kJ / 499.9 kcal
Eiweiß
23.5 g
Kohlenhydrate
61.8 g
Fett
17.9 g
gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Ballaststoffe
4.2 g
Natrium
781.6 mg

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