Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread

Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread

4.5 37 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
8 pieces

Zutaten

  • water tepid
    360 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • strong white bread flour
    550 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • chorizo sliced (5 mm)
    220 g
  • mozzarella cheese (individual small balls or a large ball torn in small pieces)
    150 g
  • sun-dried tomatoes halved if large
    100 g

Nährwerte pro 1 piece

Brennwert 499.9 kcal / 2091.7 kJ
Eiweiß 23.5 g
Fett 17.9 g
Kohlenhydrate 61.8 g
Ballaststoffe 4.2 g
gesättigte Fettsäuren 7.5 g
Natrium 781.6 mg

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