Geräte und Zubehör
Pasta with lentils and sausage
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
carrots cut in pieces50 g
-
shallot (approx. 40 g), halved1
-
1 tsp dried basilfresh basil leaves6 - 8
-
olive oil30 g
-
raw pork sausages skinless and crumbled200 g
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
short dried pasta (See Variation)320 g
-
canned lentils rinsed and drained or 170 dried lentils, boiled (see Tip)200 g
-
balsamic vinegar (optional)10 g
-
ground black pepper3 - 4 pinches
-
fresh basil leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
684.4 mg
Eiweiß
23.2 g
Brennwert
2432.3 kJ /
581.3 kcal
Fett
21.4 g
Ballaststoffe
7.4 g
gesättigte Fettsäuren
5.1 g
Kohlenhydrate
66.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spicy Beef with Red Capsicums
30 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Spiralized Sweet Potato Begedil
35 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Turkish borek with cacik
1 Std.
Pickled Grated Carrots
45 Min
Steamed Frittata Egg Cups
45 Min
Stracciatella Soup
30 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Octopus and Potato Salad
40 Min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 Min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 Min