Geräte und Zubehör
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil to grease
-
cauliflower florets680 g
-
artichoke heart, in oil drained395 g
-
green pea, fresh or frozen fresh115 g
-
garlic powder2 tsp
-
onion powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
paprika2 tsp
-
Cheddar cheese, vintage cut into pieces115 g
-
Gouda cheese cut into pieces60 g
-
140 g bread roll, drycrouton140 g
-
parsley leaf, fresh plus extra to garnish30 g
-
garlic cloves2
-
jalapeño pepper destemmed and deseeded1
-
carrot cut into pieces (5 cm)115 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1528.1 mg
Eiweiß
23.6 g
Brennwert
2543.4 kJ /
607.9 kcal
Fett
36.2 g
Ballaststoffe
13.9 g
gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Kohlenhydrate
52.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Step into Spring CA
10 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Gluten free chocolate cake with nuts
1 Std. 10 Min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 Min
Eggplant and Lentil Salad
40 Min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 Min
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45 Min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 Std.
Warming Turmeric and Ginger Drink
10 Min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
40 Min
Charred leek gulai sayur
1 Std. 10 Min
Pinakbet
15 Min