Geräte und Zubehör
Roggebroodjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 12 Std.
12 stuks
Zutaten
-
tarwebloem type 405 of 550, en iets meer om te bestuiven400 g
-
roggebloem type 1150100 g
-
verse gist20 g
-
water340 g
-
zout1 ½ - 2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
5 g
Brennwert
611 kJ /
146 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Volkorenbrood
Keine Bewertungen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Chicago deep dish-pizza
Keine Bewertungen
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
250 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Basisrecept Brood
3 Std.
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen