Geräte und Zubehör
Roggebroodjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 12 Std.
12 stuks
Zutaten
-
tarwebloem type 405 of 550, en iets meer om te bestuiven400 g
-
roggebloem type 1150100 g
-
verse gist20 g
-
water340 g
-
zout1 ½ - 2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
5 g
Brennwert
611 kJ /
146 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Gestoomde aardappelkroon
50 Min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Basis brooddeeg
5 Min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Groene bron
10 Min
Pasta met crème van pistache
30 Min
Zeevruchtensoep
30 Min
Brusselse Wafels
1 Std.