Geräte und Zubehör
Kip met 'mole verde' saus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 porties
Zutaten
-
pompoenpitten100 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten60 g
-
ijsbergsla in stukken80 g
-
verse bladspinazie grof gehakt100 - 150 g
-
lente-ui enkel het groene deel1
-
verse koriander enkel de bladeren1 takje
-
verse peterselie enkel de bladeren1 takje
-
1 verse jalapeñopeperserrano chilipeper1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
zout naar eigen smaak2 el
-
400 g groene tomaten, in blokjesgroene tomatillo gehalveerd400 g
-
teentjes knoflook2
-
olie met neutrale smaak20 g
-
uien100 g
-
water (zie tip)280 - 400 g
-
kippenboutjes, met vel (zie tip)8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
27 g
Brennwert
1130 kJ /
269 kcal
Fett
16 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Scones met frambozenboter
25 Min
Spareribs met glazuur van appel en honing
Keine Bewertungen
Crème pâtissière
15 Min
Shakshuka
50 Min
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Lamscurry
1 Std.
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 Std. 30 Min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Batbout met kaas
30 Min