
Geräte und Zubehör
Kip met 'mole verde' saus
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 porties
Zutaten
-
pompoenpitten100 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten60 g
-
ijsbergsla in stukken80 g
-
verse bladspinazie grof gehakt100 - 150 g
-
lente-ui enkel het groene deel1
-
verse koriander enkel de bladeren1 takje
-
verse peterselie enkel de bladeren1 takje
-
serrano chilipeper1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
zout naar eigen smaak2 el
-
groene tomatillo gehalveerd400 g
-
teentjes knoflook2
-
olie met neutrale smaak20 g
-
uien100 g
-
water (zie tip)280 - 400 g
-
kippenboutjes, met vel (zie tip)8
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
269 kcal /
1130 kJ
Eiweiß
27 g
Fett
16 g
Kohlenhydrate
7 g
Ballaststoffe
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti carbonara
30 Min
Koreaanse Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Russische salade
Keine Bewertungen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Groentencurry met rijst
Keine Bewertungen
Waterzooi van kip
1 Std.
Kleine carnaval beignets
Keine Bewertungen
Sushi tacos
1 Std.
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 Min