Geräte und Zubehör
Kip met 'mole verde' saus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 porties
Zutaten
-
pompoenpitten100 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten60 g
-
ijsbergsla in stukken80 g
-
verse bladspinazie grof gehakt100 - 150 g
-
lente-ui enkel het groene deel1
-
verse koriander enkel de bladeren1 takje
-
verse peterselie enkel de bladeren1 takje
-
1 verse jalapeñopeperserrano chilipeper1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
zout naar eigen smaak2 el
-
400 g groene tomaten, in blokjesgroene tomatillo gehalveerd400 g
-
teentjes knoflook2
-
olie met neutrale smaak20 g
-
uien100 g
-
water (zie tip)280 - 400 g
-
kippenboutjes, met vel (zie tip)8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
27 g
Brennwert
1130 kJ /
269 kcal
Fett
16 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tiramisu Smoothie
5 Min
Peperkoek met Honing
Keine Bewertungen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Pizza met parmaham en walnoten
Keine Bewertungen
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 Min
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min