Geräte und Zubehör
Kalfszwezerik met lente-uien
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
6 porties
Zutaten
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
25 g
Brennwert
2280 kJ /
545 kcal
Fett
45 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Turkse gekruide lamshapjes
1 Std. 30 Min
Mango-kokos lekkernij
Keine Bewertungen
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Speculoos druiven tiramisu
1 Std.
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min