
Geräte und Zubehör
Kalfszwezerik met lente-uien
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
6 porties
Zutaten
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
545 kcal /
2280 kJ
Eiweiß
25 g
Fett
45 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Keine Bewertungen
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Mango-kokos lekkernij
Keine Bewertungen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
Crème anglaise
15 Min
Basis karamel
25 Min
Fruitige saladedressing
5 Min
Gestoomde kip op zijn geheel
Keine Bewertungen
Vleesballetjes met parelrijst
Keine Bewertungen
Dim sum 'Sieuw mai'
Keine Bewertungen
Vitello tonnato
13 Std.