Geräte und Zubehör
Nyonya kip-curry bun
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
8 porties
Zutaten
Deeg
-
water120 g
-
suiker50 g
-
gedroogde gist2 tl
-
broodbloem (eiwitrijke bloem)350 g
-
melkpoeder30 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
zachte boter op kamertemperatuur40 g
-
zout½ tl
Nyonya kip-curry vulling
-
kippendijen, met vel (± 3 poten), in stukken (3 cm)1200 g
-
Nyonya kruidenpasta huisgemaakt of uit de winkel150 g
-
curry Madras poeder20 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
-
kokosmelk200 g
-
ei licht geklopt1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
521 mg
Eiweiß
23 g
Brennwert
2084 kJ /
498 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Pizza met parmaham en walnoten
28 Std.
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Kokos Dahl
25 Min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Keine Bewertungen
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen