Geräte und Zubehör
Levercake
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
8 porties
Zutaten
Leverpannenkoeken
-
kippenlever600 g
-
eieren2
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
olie om te frituren30 g
Vulling
-
uien in 4 gesneden160 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
teentjes knoflook3
-
olie40 g
-
ketchup85 g
-
mayonaise huisgemaakt100 g
Opbouw
-
mayonaise huisgemaakt20 g
-
10 g verse gemengde kruiden, fijngehaktverse dille fijngehakt10 g
-
groene paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
-
rode paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
19 g
Brennwert
1362 kJ /
325 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
1.5 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Volcano Steak Burgers
Keine Bewertungen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Concord druivenparels met champagne
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Guacamole
5 Min
Crème anglaise
15 Min
Aardbeiendaiquiri
10 Min
Mojito
10 Min