
Geräte und Zubehör
Levercake
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
8 porties
Zutaten
Leverpannenkoeken
-
kippenlever600 g
-
eieren2
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
olie om te frituren30 g
Vulling
-
uien in 4 gesneden160 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
teentjes knoflook3
-
olie40 g
-
ketchup85 g
-
mayonaise huisgemaakt100 g
Opbouw
-
mayonaise huisgemaakt20 g
-
verse dille fijngehakt10 g
-
groene paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
-
rode paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
325 kcal /
1362 kJ
Eiweiß
19 g
Fett
23 g
Kohlenhydrate
12 g
Ballaststoffe
1.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nessuna valutazione
Vegan Oesterzwam Soep
Nessuna valutazione
Vegan Aubergine Massaman Curry
Nessuna valutazione
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Nessuna valutazione
Mojito
5min
Gestoomde pesto broodjes
Nessuna valutazione
Hummus
5min
Pizza met fruit en yoghurt
Nessuna valutazione
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Nessuna valutazione
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nessuna valutazione
Bloemige Focaccia
Nessuna valutazione