
Geräte und Zubehör
Hornazo
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
20 stuks
Zutaten
Deeg
-
water100 g
-
witte wijn80 g
-
reuzel60 g
-
olijfolie25 g
-
verse gist verkruimeld25 g
-
suiker1 snuifje
-
bloem500 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
zout10 g
Gemarineerd vlees
-
varkenslende in plakjes (ong. 2 cm dik, 5 x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
zout1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
chorizo Iberico, in plakjes (0,5 cm)150 - 200 g
-
Iberische ham in dunne plakjes100 g
-
eierdooier opgeklopt1
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
267.3 kcal /
1118.2 kJ
Eiweiß
13.9 g
Fett
13.7 g
Kohlenhydrate
20.3 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
4.7 g
Natrium
261.7 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Paasrecepten
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
Keine Bewertungen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Geluksbal-raketspiezen
Keine Bewertungen
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 Std. 15 Min
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.