Geräte und Zubehör
Cloudy apple cider jelly
Zubereitung 10 Min
Gesamt 5 Std.
2 portions
Zutaten
-
titanium strength gelatine leaves6
-
chilled water to soak
-
raw sugar20 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
red apple core removed and cut into quarters, plus extra finely sliced, for garnishing1
-
alcoholic apple cider330 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
30 mg
Eiweiß
9 g
Brennwert
818.1 kJ /
195.5 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
41.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for Me and You
70 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 Min
Custard
10 Min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 Std. 35 Min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Crunchy caramel ice cream slice
24 Std. 35 Min
Sicilian iced coffee
4 Std. 10 Min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Dessert dukkah
1 Std.
Mussels in coconut milk
25 Min