Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), rind reserved (optional - see Tips)
- 200 g leftover bread, cut into slices
- 4 garlic cloves
- 70 g unsalted butter
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, including leaves, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 bunch kale, stalks roughly chopped; leaves reserved separately (150-200 g leaves), cut into fine slices
- 200 g bacon, cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g tomato passata (see Tips)
- 2 sprigs fresh rosemary (whole)
- 1 cinnamon quill
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2180.4 kJ / 521.1 kcal
- Eiweiß
- 19.7 g
- Kohlenhydrate
- 44.9 g
- Fett
- 30.6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 13 g
- Ballaststoffe
- 8.3 g
- Natrium
- 580.5 mg
Alternative Rezepte
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Pasta e fagioli
26 Std.
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h