Geräte und Zubehör
Mushroom and Parmesan Risotto
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
8 portions
Zutaten
-
water1600 g
-
2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbledvegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallot halved60 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
fresh button mushrooms quartered500 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
580.2 mg
Eiweiß
13 g
Brennwert
1996.3 kJ /
477.1 kcal
Fett
16.4 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
7.2 g
Kohlenhydrate
66.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Crêpes Suzette
35 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Quince Tart
50 min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2 godz. 15 min
Spaghetti Carbonara
25 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Brak ocen
Creamy Tomato Soup
40 min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 godz. 20 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Tempeh Bolognaise
30 min