Geräte und Zubehör
Pasta Amatriciana
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Amatriciana Sauce
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
plum tomatoes ripe, halved400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
guanciale cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)150 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
Pasta
-
water1200 g
-
g dried penne pasta, (cooking time 10-11 minutes)dried bucatini pasta (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
fine sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2589.5 mg
Eiweiß
20.5 g
Brennwert
2322 kJ /
555 kcal
Fett
24 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Kohlenhydrate
61.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 Min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 Min
Spaghetti Carbonara
25 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Caramel Pecan Macarons
2 Std. 15 Min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 Std. 45 Min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 Min
Crab & Prawn Linguine
25 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min