
Geräte und Zubehör
Pasta Amatriciana
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Amatriciana Sauce
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
plum tomatoes ripe, halved400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
guanciale cut in strips (2 cm x 1 cm) (see tip)150 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
ground black pepper1 pinch
Pasta
-
water1200 g
-
dried bucatini pasta (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
fine sea salt1 tsp
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
555 kcal /
2322 kJ
Eiweiß
20.5 g
Fett
24 g
Kohlenhydrate
61.5 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Natrium
2589.5 mg
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