Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
TM6

Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout

4.5 ( 2 Bewertungen )

Zutaten

Wholegrain Easter bread

  • 1 bunch fresh dill (approx. 20 g), leaves only
  • 100 g red onions halved, plus extra for garnish, cut in rings
  • 300 g milk
  • 15 g honey
  • 20 g fresh yeast crumbled
  • 560 g wholemeal flour plus extra for dusting
  • 1 egg (53-63 g)
  • 50 g butter cut in pieces
  • 2 tsp salt

Eggs

  • 4 eggs (53-63 g each) cold
  • water to fill to 1 l mark

Assembly

  • 1 egg yolk beaten, for brushing
  • 100 g salad leaves mixed
  • 150 g smoked trout fillets cut in pieces
  • 30 g lemon juice freshly squeezed
  • black pepper, freshly ground

Nährwerte
pro 1 slice
Brennwert
106.2 kcal / 444.3 kJ
Eiweiß
5.1 g
Fett
3.3 g
Kohlenhydrate
15.2 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Natrium
120.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte