Geräte und Zubehör
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
30 slices
Zutaten
Wholegrain Easter bread
-
fresh dill (approx. 20 g), leaves only1 bunch
-
red onions halved, plus extra for garnish, cut in rings100 g
-
milk300 g
-
honey15 g
-
fresh yeast crumbled20 g
-
wholemeal flour plus extra for dusting560 g
-
egg (53-63 g)1
-
butter cut in pieces50 g
-
salt2 tsp
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold4
-
water to fill to 1 l mark
Assembly
-
egg yolk beaten, for brushing1
-
salad leaves mixed100 g
-
smoked trout fillets cut in pieces150 g
-
lemon juice freshly squeezed30 g
-
black pepper, freshly ground
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
120.7 mg
Eiweiß
5.1 g
Brennwert
444.3 kJ /
106.2 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
15.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Easy Easter
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Miso soup, Sake seafood with rice
1 Std. 5 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna) Metric
1 Std. 20 Min
Yoghurt and cucumber salad
5 Min
Rice Milk
10 Min
Turkey rolls with gorgonzola
1 Std.
Gilthead bream baked in a salt crust
35 Min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 Std. 35 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 Min
Green Day Juice (Metric)
5 Min
Orange Squash
15 Min