Geräte und Zubehör
Gluten-free mini pizzas
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
10 pieces
Zutaten
Dough
-
water650 g
-
fresh yeast crumbled40 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free flour (see tip), plus extra for dusting700 g
-
rapeseed oil80 g
-
salt1 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Pizza Toppings
-
tomato sauce300 g
-
courgette cut in slices1
-
black olives, pitted cut in slices5 - 6
-
red peppers (small), cut in strips2
-
sweetcorn kernels, canned3 tbsp
-
carrot cut in slices or triangles1
-
small mozzarella balls cut in half100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
0.3 mg
Eiweiß
11.2 g
Brennwert
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Fett
13.1 g
Ballaststoffe
8.6 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
54.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hands in the dough!
5 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Spiced almond eggnog
30 Min
Jam Sandwich Biscuits
2 Std. 15 Min
Gluten free waffle cones
35 Min
Sautéing Chicken Strips
Keine Bewertungen
Cold Red Curry Soup
Keine Bewertungen
Alcohol-free Berry Mojito
5 Min
Apple and Pear Hot Cereal
Keine Bewertungen
Mini Frittatas
35 Min
Vegetarian cassoulet with pulses
40 Min
Octopus and Potato Salad
40 Min
Gluten-Free Crepes
45 Min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 Min