Geräte und Zubehör
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
8 porties
Zutaten
-
sjalotten in stukken100 g
-
verse tijm enkel de bladeren10 takjes
-
porto170 g
-
granaatappelsiroop100 g
-
ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)900 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zelfgemaakte vulling (zie tip)250 g
-
granaatappelpitten en iets meer om te garneren50 g
-
Dijon mosterd30 g
-
boter in stukken30 g
-
rode ui gehalveerd, in plakjes800 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
27 g
Brennwert
1220 kJ /
291 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoete Aardappel Bloemtaart
Keine Bewertungen
Amandelbretzels
Keine Bewertungen
Halloween-worstvingers
1 Std.
Worstmummies
Keine Bewertungen
Sous-vide Teriyaki Zalm
1 Std. 20 Min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Steak au Poivre
20 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min