Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g sjalotten, in stukken
- 10 takjes verse tijm, enkel de bladeren
- 170 g porto
- 100 g granaatappelsiroop
- 900 g ossenhaas, in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)
- ¾ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 250 g zelfgemaakte vulling (zie tip)
- 50 g granaatappelpitten, en iets meer om te garneren
- 30 g Dijon mosterd
- 30 g boter, in stukken
- 800 g rode ui, gehalveerd, in plakjes
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1220 kJ / 291 kcal
- Eiweiß
- 27 g
- Kohlenhydrate
- 23 g
- Fett
- 8 g
- Ballaststoffe
- 3 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10 min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Rundvlees Stroganoff
1h
Couscous met lam en groenten
50 min
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Gevulde veggieslakken
45 min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20 min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10 min