Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 1 șalotă (aprox. 30 g), tăiată jumătăți
- 30 g ulei de măsline extravirgin
- 320 g orez pentru risotto, de ex. Carnaroli sau Arborio, cu timp de fierbere 14-15 minute (vezi recomandarea)
- 180 g mere (orice soi), curățate de coajă, fără cotoare, tăiate cuburi (1 cm)
- 820 g apă
- 1 linguriță sare
- 80 g șuncă afumată, fiartă, tăiată bucăți
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1861 kJ / 445 kcal
- Eiweiß
- 13 g
- Kohlenhydrate
- 67 g
- Fett
- 12 g
- gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Ballaststoffe
- 2.7 g
- Natrium
- 670 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Spaghettini cu usturoi, ulei și roșii cherry
25 min
Bundt sărat cu cartofi
1sa 55 dk
Roșii umplute cu ton
35 min
Cartofi Dauphinoise
50 min
File de vițel cu corcodușe
1 Std. 50 Min
Bruschete cu inimi de anghinare
30 min
Fasole verde sous-vide
1 godz. 20 min
Spaghettini cu ardei
50 min
Porc gătit lent, cu sos barbecue și coleslaw
6 Std. 30 Min
Tort cu piure de mere
1h 15min
Clafoutis cu cireșe
50 min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55 min