Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g șalote, curățate
- 150 g vin roșu
- 300 g morcovi, tăiați bastonașe (1 x 7 cm)
- 1 muşchiuleţ de porc (500 g, cca. Ø 6 cm)
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 130 g apă
-
½
linguriță concentrat pastă de carne,
oder ½ cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l) - 8 boabe de ienupăr (optional)
-
25
g gem de cireșe
oder 25 g gem din fructe roșii - 20 g unt, nesărat sau sărat
- 1 linguriță amidon de porumb
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiweiß
- 29 g
- Kohlenhydrate
- 11 g
- Fett
- 7 g
- Ballaststoffe
- 2.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Piept de rață cu sos de portocale și ghimbir, piure de cartofi și fasole verde
1h 10 min
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar
35 Min
Mușchiuleț de porc cu rozmarin și piper verde
5 Std. 15 Min
Cotlet de porc sous-vide
2j
Supreme de pui cu miere și limetă, cu chutney de mango
1 Std. 15 Min
Medalion de porc cu bastonașe de gulie și sos de ardei
1j 30 menit
Cheesecake cu fistic și mango
2j 30 menit
Salată cu carne și rucola
35 Min
Salată de vită thai
Keine Bewertungen
Mușchi de miel cu sos de piper roșu
Keine Bewertungen
Vită cu ciuperci
30 min
Mușchiuleț de porc umplut și Piure de cartofi și țelină
55 Min