Geräte und Zubehör
Worstmummies
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
48 porties
Zutaten
-
water510 g
-
12 - 16 Frankfurter worsten, in stukken van 5-7 cmrauwe varkensworstjes48
-
ei lichtjes opgeklopt1
-
melk2 tl
-
bladerdeeg510 g
-
mosterd om te garneren
-
ketchup of dipsaus, om te serveren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
2 g
Brennwert
406 kJ /
97 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tosti met cottage kaas
Brak ocen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 godz.
Profiteroles
2 godz.
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Brak ocen
Spookachtige snacks
1 godz. 15 min
Vegan mayonaise
Brak ocen
Kalkoenburgers
1 godz. 25 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 godz. 30 min
Driekoningentaart met frangipane
50 min
Piadina uit Emilia Romagna
15 min