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Irish Apple Cake with Crème Anglaise
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Apple Cake
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing110 g
-
plain flour225 g
-
caster sugar plus 2 Tbsp110 g
-
whole milk100 g
-
baking powder¼ tsp
-
medium egg1
-
eating apples peeled, cored and cut in pieces (2 cm)150 g
Crème Anglaise
-
whole milk300 g
-
caster sugar to taste50 - 100 g
-
egg yolks from medium eggs5
-
natural vanilla extract½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
49.7 mg
Eiweiß
6.9 g
Brennwert
1592.5 kJ /
380.6 kcal
Fett
16 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Kohlenhydrate
53 g
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