Gluten-free Gingerbread Biscuits
TM6 TM5

Gluten-free Gingerbread Biscuits

4.4 ( 10 Bewertungen )

Zutaten

Gingerbread Biscuits

  • 100 g blanched almonds
  • 100 g stem ginger in syrup drained, reserving 30 g syrup
  • 90 g unsalted butter diced
  • 110 g light brown sugar
  • 1 large egg
  • 350 g gluten free plain white flour plus extra for dusting
  • 1 pinch fine sea salt
  • ½ tsp xanthan gum
  • ½ tsp gluten free baking powder
  • 1 tsp ground cinnamon
  • ½ tsp ground nutmeg
  • ¼ tsp ground cloves

Royal Icing

  • 125 g granulated sugar
  • 1 egg white from medium egg (see tip)
  • 1 tsp lemon juice

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
98 kcal / 410 kJ
Eiweiß
1.4 g
Fett
3 g
Kohlenhydrate
15 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Natrium
39 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte