Geräte und Zubehör
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Broccoli and potatoes
-
broccoli cut in florets600 g
-
water700 g
-
salt½ tsp
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)500 g
Cheese sauce
-
blue cheese cut in pieces100 g
-
flour20 g
-
butter50 g
-
cream80 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
15 g
Brennwert
1753 kJ /
418 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
6.4 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Creamy mushroom soup
20min
Rice pudding
1h
Asparagus cream soup
30min
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Tomato rice
30min
Potato cakes
45min
Steamed rice
25min
Vegetable soup
35min
Crêpes
1h 15min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Meatballs with tomato sauce
45min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min