Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 căței de usturoi
- 5 g frunze de busuioc proaspăt
- 200 g roșii uscate, conservate în ulei, scurse (cantitate scursă), păstrați separat uleiul
- 150 g cremă de brânză
- 100 - 150 g fasole cannellini, din conservă
- 30 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
- 1 priză sare de mare fină
- 2 prize piper negru măcinat
- ulei de măsline extravirgin, pentru stropit
- Nährwerte
- pro 550 g
- Brennwert
- 5197 kJ / 1257 kcal
- Eiweiß
- 21.6 g
- Kohlenhydrate
- 35.9 g
- Fett
- 109 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Salată de fenicul proaspăt
10 min
Vinete sotate (400 g)
Keine Bewertungen
Supă cu cartofi dulci, ardei roșu și fasole cannellini
35min
Alac decorticat, fiert
35min
Vinete sotate (200 g)
30min
Tapenade
10 min
Tzatziki
20min
Sos cu inimi de anghinare și fasole
10 min
Pepperoni Vegani
Keine Bewertungen
Brunch din Orientul Mijlociu
Keine Bewertungen
Ciuperci murate
6h 30 min
Tofu marinat cu sos de roșii și vinete
50 min