Geräte und Zubehör
Pork in green pepper and cognac sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
brown onions cut into halves2
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
salt plus extra to season1 tsp
-
pork medallions (3 cm thick)800 g
-
cognac150 g
-
green peppercorns drained2 tsp
-
water600 g
-
stock paste of choice2 tsp
-
crème fraîche200 g
-
sweet paprika1 tsp
-
gluten free cornflour35 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
button mushrooms250 g
-
fresh chives finely sliced1 bunch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
914.4 mg
Eiweiß
52.2 g
Brennwert
2081.7 kJ /
495.7 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
4.2 g
gesättigte Fettsäuren
13.5 g
Kohlenhydrate
8.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Blade Cover Cooking
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Hearty seafood chowder
1 Std.
Lamb stew with couscous
2 Std. 10 Min
Brie, speck and walnut risotto
25 Min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 Std. 45 Min
Curry lamb cutlets
1 Std.
Coconut lamb curry
2 Std.
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min