Pork in green pepper and cognac sauce
TM6 TM5

Pork in green pepper and cognac sauce

3.2 (13 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 brown onions, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 20 g vegetable oil
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 1 tsp salt, plus extra to season
  • 800 g pork medallions (3 cm thick)
  • 150 g cognac
  • 2 tsp green peppercorns, drained
  • 600 g water
  • 2 tsp stock paste of choice
  • 200 g crème fraîche
  • 1 tsp sweet paprika
  • 35 g gluten free cornflour
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 250 g button mushrooms
  • 1 bunch fresh chives, finely sliced

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2081.7 kJ / 495.7 kcal
Eiweiß
52.2 g
Kohlenhydrate
8.8 g
Fett
27 g
gesättigte Fettsäuren
13.5 g
Ballaststoffe
4.2 g
Natrium
914.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 79 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte