Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Goat's cheese mousse
- 350 g fresh goat's cheese, softened
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- ground black pepper, to taste
Parmesan baskets
- 280 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- ½ Granny Smith apple, cut into matchsticks (see Tips)
- ½ raw beetroot, cut into small cubes (5 mm)
- 40 g walnuts, cut into pieces
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Nährwerte
- pro 1 piece
- Brennwert
- 520.7 kJ / 124 kcal
- Eiweiß
- 7.6 g
- Kohlenhydrate
- 0.9 g
- Fett
- 9.9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 5.8 g
- Ballaststoffe
- 0.3 g
- Natrium
- 264.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 Min
Beetroot and avocado eggs
88h
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10 min
Leek and smoked salmon dip
55min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min