Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g water
- 100 g leek, cut into thin slices, white part only
- ½ Savoy cabbage, cut into thin slices (approx. 300 g)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
- ¼ tsp salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus an extra 1-2 pinches to season
- 4 slices lemon, plus extra slices to garnish
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 80 g lean bacon, cut into pieces (1 cm)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches nutmeg
- fresh dill, to garnish (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1825.6 kJ / 434.7 kcal
- Eiweiß
- 29.5 g
- Kohlenhydrate
- 4.2 g
- Fett
- 32.7 g
- gesättigte Fettsäuren
- 11.1 g
- Ballaststoffe
- 3.8 g
- Natrium
- 631 mg
Alternative Rezepte
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50 min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1 Std.
Chicken and mango salad
35 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 Min
Fish pie with cauliflower mash
1 Std. 15 Min
Chicken Waldorf salad
40min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Zucchini lasagne
1 Std. 30 Min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min