Geräte und Zubehör
Kimchi Sauce
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 jars
Zutaten
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 jar
Natrium
1904 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
787 kJ /
188 kcal
Fett
2 g
Ballaststoffe
8 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Japanese toasted sesame salad dressing
10 Min
Lala Clam Soup Meehoon
1 Std. 15 Min
Pilaf with fragrant tarka
1 Std. 20 Min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 Std. 30 Min
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
Homemade Soy Milk
35 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Banh ran (sesame balls)
25 Std. 30 Min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 Std. 30 Min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 Min
Wholemeal Mantou
1 Std.
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min