Geräte und Zubehör
Choron Sauce
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
14 oz
Zutaten
-
fresh tarragon leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
2 - 3 sprigs parsley, leaves only (reserve stems)chervil, fresh leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
tomato halved (approx. 2 oz)1
-
shallots halved3 oz
-
white wine vinegar3 oz
-
unsalted butter in pieces6 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste to taste1 - 2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 oz
Natrium
130.8 mg
Eiweiß
1.1 g
Brennwert
481.6 kJ /
115.1 kcal
Fett
11.7 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
1.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thickening with TM6
17 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Neapolitan Ice Cream
3 Std. 50 Min
Basic Jasmine Rice
35 Min
Basic Basmati Rice
35 Min
Basic White Long Grain Rice
35 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
Salted Caramel Ice Cream
14 Std.
Grilled Pineapple Salsa
20 Min
Ham and Béchamel Croquettes
9 Std. 50 Min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Warm Caramel Spice Martini
1 Std. 15 Min