Geräte und Zubehör
Choron Sauce
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
14 oz
Zutaten
-
fresh tarragon leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
2 - 3 sprigs parsley, leaves only (reserve stems)chervil, fresh leaves only (reserve stems)2 - 3 sprigs
-
tomato halved (approx. 2 oz)1
-
shallots halved3 oz
-
white wine vinegar3 oz
-
unsalted butter in pieces6 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste to taste1 - 2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 oz
Natrium
130.8 mg
Eiweiß
1.1 g
Brennwert
481.6 kJ /
115.1 kcal
Fett
11.7 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
1.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thickening with TM6
17 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Beurre blanc
15 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 Min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Blue Cheese Soufflés
45 Min
Artichoke and Butterbean Dip
10 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1 Std.
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min