Geräte und Zubehör
Mushroom and Spinach Risotto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
water730 g
-
chestnut mushrooms quartered300 g
-
olive oil20 g
-
shallots cut in pieces (1 cm)40 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh spinach leaves100 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)320 g
-
white wine60 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
560.4 mg
Eiweiß
12.7 g
Brennwert
1994.7 kJ /
476.8 kcal
Fett
14.9 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
70.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Pea and Mint Risotto
40 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min