
Geräte und Zubehör
Risotto verde (TM6)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 piece
-
fresh baby spinach leaves150 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 sprigs
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio)320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)100 g
-
frozen green peas thawed50 g
-
unsalted butter20 g
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1170.9 mg
Eiweiß
19.1 g
Brennwert
2319.6 kJ /
552.3 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Stack up the savings
117 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Colcannon
40 Min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Quick herb paste
10 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 Std. 15 Min
Mushroom risotto
30 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Risotto verde
45 Min
Zucchini and Bacon Risotto
35 Min
Bean ratatouille with halloumi
30 Min