Geräte und Zubehör
Gluten free pizza dough
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
16 slices
Zutaten
Dough
-
psyllium husk15 g
-
warm water280 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
apple cider vinegar15 g
-
gluten free plain white flour (see Tips)250 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
white rice flour70 g
-
extra virgin olive oil to grease
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
126.8 mg
Eiweiß
2 g
Brennwert
307.8 kJ /
73.6 kcal
Fett
0.6 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
16.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Versatile smooth soup
45 Min
Date and nut balls
20 Min
Gluten free shortbread
1 Std. 35 Min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 Std. 30 Min
Tagliatelle with pumpkin
45 Min
Walnut and coffee cream muffin
55 Min
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Sushi Rice
1 Std. 5 Min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 Std. 5 Min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 Min
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min