Geräte und Zubehör
Christmas Cake
Zubereitung 40 Min
Gesamt 517 Std. 45 Min
36 slices
Zutaten
Cake
-
glacé cherries halved100 g
-
candied mixed peel100 g
-
currants225 g
-
raisins225 g
-
sultanas225 g
-
brandy100 g
-
boiling water100 g
-
instant coffee1 tsp
-
orange thin peelings of skin only1
-
dark brown sugar225 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing225 g
-
large eggs4
-
treacle20 g
-
plain flour225 g
-
mixed spice1 tsp
-
flaked almonds60 g
Icing and Decoration
-
icing sugar for dusting
-
marzipan500 g
-
apricot jam smooth, mixed with 1 tsp boiling water2 Tbsp
-
fondant icing500 g
-
green food colouring gel as desired
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
38 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
1292 kJ /
307 kcal
Fett
9 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Simnel Cake
3 Std.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Rhubarb Crumble
55 Min
Brandy Sauce
10 Min
Bara Brith
10 Std.
Millionaire's Shortbread with a Twist
1 Std. 45 Min
Christmas Pudding
14 Std. 30 Min
Mincemeat
15 Min
Mince Pies
1 Std. 10 Min
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Ginger Flapjacks
1 Std. 30 Min
Mincemeat Crumble Cake
1 Std. 15 Min