Geräte und Zubehör
Beef and mushroom stroganoff
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
Savoy cabbage leaves finely shredded300 - 500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into wedges ( approx. 4cm)200 g
-
oil30 g
-
beef fillet steak cut into strips (6 x 1 cm)350 g
-
button mushrooms cut into quarters350 g
-
tomato paste50 g
-
white wine100 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground paprika1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground cayenne pepper to taste1 pinch
-
Dijon mustard1 tsp
-
sour cream100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
463.8 mg
Eiweiß
25.1 g
Brennwert
1483.4 kJ /
353.2 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
6.8 g
gesättigte Fettsäuren
9.4 g
Kohlenhydrate
7.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Complete layered meals
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Curried sausages
40 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 Std. 50 Min
Mushroom risotto
30 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Chicken velouté meal (TM6)
45 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 Min