Geräte und Zubehör
Flan van asperges met zeetong
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
water700 g
-
groene asperges300 g
-
boter om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
zeetongfilets vers8
Citronette
-
extra vergine olijfolie20 g
-
citroensap vers geperst en gefilterd50 g
-
zout1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
31.8 g
Brennwert
1360 kJ /
325 kcal
Fett
19.3 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hollandaisesaus
15 Min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
Thaise rode curry
1 Std.
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen