Geräte und Zubehör
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 10 Std. 55 Min
8 porties
Zutaten
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
46.6 g
Brennwert
2145 kJ /
515 kcal
Fett
35.8 g
Kohlenhydrate
1.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Warme Smaak van de Herfst
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Keine Bewertungen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Pad Thai
45 Min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Keine Bewertungen
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 Std. 40 Min
Wit Brood
Keine Bewertungen