Geräte und Zubehör
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Zubereitung 15 Min
Gesamt 10 Std. 55 Min
8 porties
Zutaten
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
46.6 g
Brennwert
2145 kJ /
515 kcal
Fett
35.8 g
Kohlenhydrate
1.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Warme Smaak van de Herfst
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Pizza met parmaham en walnoten
28 Std.
Prime Board
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Tarte Tatin
2 Std.
Pierogi met vlees
1 Std.
Glühwein
15 Min
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min