Geräte und Zubehör
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
yellow onion in pieces4 oz
-
garlic cloves4
-
fennel seeds⅛ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Italian sausage casings removed, in pieces (1 in.)16 oz
-
carrots peeled, sliced (¼ in.)5 oz
-
fennel bulb halved, cored and sliced (¼ in.), fronds reserved to garnish4 oz
-
vegetable stock26 oz
-
tomato paste1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
rigatoni pasta, dried10 oz
-
canned chickpeas rinsed, drained14 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
850.3 mg
Eiweiß
22.4 g
Brennwert
2404.5 kJ /
574.7 kcal
Fett
28.7 g
Ballaststoffe
7.7 g
gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Kohlenhydrate
57.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
One Pot Pastas
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 Min
Beef Lasagna
2 Std. 5 Min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 Min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1 Std. 5 Min
Beef Chili
1 Std. 5 Min
Shrimp and Grits
1 Std. 50 Min
Turkey Chili
45 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 Std.
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 Min
Chicken Marsala
40 Min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 Std. 10 Min