Geräte und Zubehör
Grilled Pineapple Salsa
Zubereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh pineapple cored and sliced in rounds14 oz
-
red onion quartered2 ½ oz
-
red bell pepper de-seeded and de-stemmed1
-
jalapeño pepper de-seeded and de-stemmed, halved1
-
fresh cilantro leaves1 oz
-
lime juice (approx. 2 limes)1 oz
-
olive oil1 oz
-
salt1 ½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
1 g
Brennwert
368 kJ /
88 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TEX-MEX COOKBOOK
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 godz.
Creole Seasoning
5 min
Cranberry Vinaigrette
5 min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1 godz. 50 min
Buffalo Cauliflower Bites
25 min
Blackened Fish Burger
55 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Texas Coleslaw
15 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Warm Caramel Spice Martini
1 godz. 15 min
Texas Chili
1 godz. 10 min