Geräte und Zubehör
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
dried Chinese egg noodles medium (3 nests)140 - 150 g
-
boiling water1200 g
-
chicken thigh meat, skinless, boneless, diced (1 cm)chicken breast fillets, skinless diced (1 cm)300 g
-
cucumber (approx. 320 g), cut in batons (5 mm x 4 cm)1
-
garlic cloves2
-
light brown sugar2 tsp
-
dried chilli flakes (optional)1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
peanut butter crunchy or smooth as desired (see tip)200 g
-
light soy sauce15 g
-
sesame oil10 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
820 mg
Eiweiß
40 g
Brennwert
2406 kJ /
577 kcal
Fett
33 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in Minutes
30 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Healthy Greek Turkey Burgers
40 Min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1 Std.
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 Std.
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 Std.