Geräte und Zubehör
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic bulb plus two cloves1
-
olive oil35 g
-
onions quartered250 g
-
honey30 g
-
wholegrain mustard40 g
-
Dijon mustard (optional)10 g
-
fresh rosemary leaves only1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
chicken breast fillets (approx. 650 g)4
-
cauliflower florets800 g
-
milk130 g
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
fresh thyme leaves for garnishing1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
46 g
Brennwert
1596 kJ /
381 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
7 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pulled Pork and Cider Rolls
1 Std.
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Chicken Provencale
1 Std.
Circassian Chicken
2 Std.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 Min
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Cashew Chicken
45 Min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 Std. 10 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 Min