
Geräte und Zubehör
Thai Red Curry Paste
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
1 jar
Zutaten
-
coriander seeds6 tsp
-
cumin seeds3 tsp
-
shallots halved200 g
-
fresh red chillies halved, to taste60 - 90 g
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)2 stalks
-
garlic cloves12
-
fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)45 g
-
limes thin peelings of skin only3
-
shrimp paste30 g
-
ground white pepper½ tsp
Nährwerte pro 1 jar
Natrium
321.8 mg
Eiweiß
20.3 g
Brennwert
1917.1 kJ /
458.2 kcal
Fett
5.3 g
Ballaststoffe
20 g
gesättigte Fettsäuren
0.4 g
Kohlenhydrate
100.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 Min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 Min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip
1 Std.
Baharat Spice Mix
Keine Bewertungen
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 Std. 10 Min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM5)
1 Std.
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Thai red chicken curry and rice
40 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Rich Tomato Sauce
30 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min