Geräte und Zubehör
Thai Red Curry Paste
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
1 jar
Zutaten
-
coriander seeds6 tsp
-
cumin seeds3 tsp
-
shallots halved200 g
-
fresh red chillies halved, to taste60 - 90 g
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)2 stalks
-
garlic cloves12
-
fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)45 g
-
limes thin peelings of skin only3
-
white miso pasteshrimp paste30 g
-
ground white pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 jar
Natrium
321.8 mg
Eiweiß
20.3 g
Brennwert
1917.1 kJ /
458.2 kcal
Fett
5.3 g
Ballaststoffe
20 g
gesättigte Fettsäuren
0.4 g
Kohlenhydrate
100.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Power Muesli
25 Min
Vegan Burgers
45 Min
Curly Fries with Garlic Sauce
45 Min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables
1 Std. 20 Min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip
1 Std.
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM5)
1 Std.
Tikka Paste
1 Std.
Coriander Chutney
5 Min
Prawn And Chicken Laksa
40 Min
Black Pudding Scotch Eggs
50 Min
Cullen Skink
45 Min
Prawn Curry
30 Min