Kompatible Versionen
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Manti dough
- 250 g baker's flour, plus extra for dusting
- 250 g baker's flour
- 1 egg
- 125 g water
Wagyu beef and sauce
- 100 g beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)
- 1 pinch Aleppo pepper, plus extra to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tsp salt
- water, for boiling
- 20 g unsalted butter
- 100 g Turkish sausage (sucuk), cut into pieces (see Tips)
- 100 g frozen peas
- 100 g cocktail pickled onions
- 50 g capsicum paste (see Tips)
- 10 fresh mint leaves
- Aleppo pepper, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1942.1 kJ / 462.4 kcal
- Eiweiß
- 22.1 g
- Kohlenhydrate
- 52.3 g
- Fett
- 17 g
- gesättigte Fettsäuren
- 6.8 g
- Ballaststoffe
- 5.2 g
- Natrium
- 1519.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Lamb Kibbeh
1 Std. 30 Min
Moroccan harira and chicken soup
1h
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min
Smoked Indian-spiced quail
3 Std. 20 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 Std. 30 Min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2 godz. 15 min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Lime and chilli corn
40min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 50min