Geräte und Zubehör
Steamed tomato pesto pull apart bread
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
8 portions
Zutaten
-
unsalted butter to grease
-
plain flour plus extra to dust360 g
-
sunflower seeds30 g
-
milk190 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
wholemeal plain flour80 g
-
eggs2
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
sun-dried tomato pesto (see Tip)5 tbsp
-
water750 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
533 mg
Eiweiß
10.4 g
Brennwert
1260.4 kJ /
301.3 kcal
Fett
8.1 g
Ballaststoffe
2.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
46.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
"Moussaka" bowl
45 Min
Date and nut balls
20 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 Std.
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 Min
Milk chocolate hazelnut spread
15 Min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 Min
Cheeseburger focaccia
2 Std. 15 Min
Pistachio and lemon curd cake
1 Std. 15 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.