Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 600 g carne de vită, fără os (spată), tăiată cuburi de 2-3 cm
Supa
- 50 g morcovi, tăiați bucăți
- 100 g napi, tăiați bucăți
- 1 țelină tulpină, tăiată segmente
- 1000 g apă
- 80 - 100 g ceapă
- 2 cuișoare
- 1 bouquet garni (cimbru, dafin, pătrunjel) - vezi recomandările
- 1 linguriță sare grunjoasă
Garnitura
- 400 g morcovi, tăiați rondele
- 400 g praz, secționat în patru, pe lungime
- 400 g cartofi roșii, tăiați cuburi
- 1 - 2 prize sare, după gust
- 1 - 2 prize piper măcinat, după gust
- 800 g apă rece
- câțiva castraveți murați
- sare grunjoasă
- muștar iute
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1535 kJ / 363 kcal
- Eiweiß
- 36 g
- Kohlenhydrate
- 30 g
- Fett
- 11 g
- Ballaststoffe
- 9 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Brunch italian
Keine Bewertungen
Chebureci ucraineni
Keine Bewertungen
Shoturi picante cu tomatillo și stridii
Keine Bewertungen
Ananas în sirop de chilli, gătit lent, cu streusel de cocos
3h 40 min
Ananas sous-vide
Keine Bewertungen
Tapenade
10 min
Daïquiri
Keine Bewertungen
Foie gras de rață
72h
Dim sum „Shao mai”
Keine Bewertungen
Bœuf bourguignon
1h 40min
Gazpacho
1h 15min
Mini pizza
1hod. 30min