Geräte und Zubehör
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
Zubereitung 25 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
Chicken
-
water1000 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces500 g
Crêpes
-
wholemeal flour120 g
-
almond milk175 g
-
water125 g
-
medium eggs2
-
honey3 Tbsp
-
baking powder1 tsp
Chilli Salsa
-
garlic clove1
-
onions quartered150 g
-
poblano chillies halved, deseeded (see tip)250 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
avocados quartered300 g
-
water600 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
39 g
Brennwert
1688 kJ /
402 kcal
Fett
16 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
tasty mexican dinners
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Baked spinach and eggs
35 Min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 Min
Seafood Pozole
1 Std. 15 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Beef Stroganoff
45 Min
Chicken Salad
1 Std. 20 Min
Lemon Chicken
20 Min
Full English Breakfast Popover
35 Min