Geräte und Zubehör
Caesar Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
Salad
-
water500 g
-
large eggs4
-
bread diced (1.5 cm)200 g
-
olive oil3 Tbsp
-
cos lettuce cut in strips560 g
Dressing
-
olive oil240 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
garlic cloves3
-
anchovy fillets, in oil drained60 g
-
mustard2 tsp
-
lime juice3 Tbsp
-
Worcestershire sauce1 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
water70 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 6 portion
Eiweiß
15 g
Brennwert
1945 kJ /
465 kcal
Fett
36 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
American Taste of Home
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Caesar Salad Dressing
5 Min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5 Std. 50 Min
Creamy French Dressing
5 Min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 Std.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 Std.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Tzatziki
20 Min
Guacamole
5 Min
Beef Fajitas
1 Std.