Geräte und Zubehör
Caesar Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
Salad
-
water500 g
-
large eggs4
-
bread diced (1.5 cm)200 g
-
olive oil3 Tbsp
-
cos lettuce cut in strips560 g
Dressing
-
olive oil240 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
garlic cloves3
-
anchovy fillets, in oil drained60 g
-
mustard2 tsp
-
lime juice3 Tbsp
-
Worcestershire sauce1 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
water70 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 6 portion
Eiweiß
15 g
Brennwert
1945 kJ /
465 kcal
Fett
36 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
American Taste of Home
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Calamares a la Americana
50 Min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 Min
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Caesar Salad Dressing
5 Min
Creamy French Dressing
5 Min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Blackberry Gin with Juniper
10 Min
Mexican Spare Ribs
50 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1 Std. 45 Min