Geräte und Zubehör
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 20 Min
16 pieces
Zutaten
Sponge
-
sunflower oil plus extra for greasing150 g
-
pecan nuts50 g
-
pumpkin flesh cut in pieces (3 cm)300 g
-
cooking apples peeled, cored, quartered200 g
-
rolled oats150 g
-
raisins100 g
-
light brown sugar380 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cloves1 pinch
-
medium eggs5
-
plain flour200 g
-
baking powder1 tsp
Topping
-
sugar240 g
-
unsalted butter soft50 g
-
cream cheese (see tip)60 g
-
lemon juice10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
6 g
Brennwert
1781 kJ /
426 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
2.8 g
Kohlenhydrate
59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Carrot Cake Cupcakes
1 Std. 20 Min
Maple, Pecan and Banana Bread
1 Std. 30 Min
Raspberry Peach Crumb Cake
2 Std.
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Applesauce Cake
1 Std. 15 Min
Raspberry Oatmeal Breakfast Cake
40 Min
Avocado Cupcakes with Lime Drizzle
40 Min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 Std. 45 Min
Carrot Cake
2 Std. 30 Min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1 Std. 5 Min
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min