Geräte und Zubehör
Vegetable Stock Paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
650 g
Zutaten
-
Parmesan cheese (optional) cut in pieces (3 cm)50 g
-
celery stalks cut in pieces200 g
-
carrots cut in pieces250 g
-
onions cut in pieces100 g
-
tomatoes cut in pieces100 g
-
courgettes cut in pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms50 g
-
dried bay leaf (optional)1
-
mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 650 g
Natrium
46898.6 mg
Eiweiß
12.3 g
Brennwert
1949.4 kJ /
465.9 kcal
Fett
17.1 g
Ballaststoffe
26.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
71.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Spelt bread
1 Std. 45 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Chicken stock paste
45 Min
Strawberry jam
1 Std. 5 Min
Creamy tomato soup
30 Min
Chicken Stock Paste
45 Min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Tomato ketchup
1 Std. 15 Min
Vegetable soup
35 Min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 Std.