
Geräte und Zubehör
Minestrone
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
onions cut in halves80 g
-
leeks cut in pieces120 g
-
extra virgin olive oil plus 6 tsp extra to serve40 g
-
mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, courgettes, celery stalks, tomatoes, chard leaves, cooked dried beans, pumpkin), cut in pieces as needed600 g
-
water1000 g
-
vegetable stock cubes (each for 0.5 l)2
-
salt1 tsp
-
ditalini or similar short dried pasta120 g
-
fresh basil leaves (optional) torn in pieces6
-
Parmesan cheese, grated6 - 18 tsp
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
287 kcal /
1202 kJ
Eiweiß
11 g
Fett
18 g
Kohlenhydrate
21 g
Ballaststoffe
3.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Borscht
50 Min
Leek and potato soup
45 Min
Ratatouille
40 Min
Vegetable soup
35 Min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Minestrone
45 Min
Tuscan Bean Soup
50 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Red Lentil Soup
40 Min
Creamy courgette soup
25 Min