Geräte und Zubehör
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
8 portions
Zutaten
-
cornbread broken up200 g
-
olive oil220 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)500 g
-
500 g turnip greensfrozen spinach defrosted, water squeezed out500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chickpeas rinsed, drained800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
20 g
Brennwert
1793 kJ /
429 kcal
Fett
30 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Portuguese Classics
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Chicken Étouffée
45 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Veracruz Fish
30 Min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Creamed Cod
45 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min