
Geräte und Zubehör
Stuffed Vegetables
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
-
courgettes (approx. 400 g), halved lengthways2
-
aubergines (approx. 500 g), halved lengthways2
-
white onions (approx. 240 g), halved2
-
water500 g
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp and extra for greasing10 g
-
breadcrumbs100 g
-
milk20 g
-
fresh basil leaves10
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
136 kcal /
567 kJ
Eiweiß
6.1 g
Fett
5.2 g
Kohlenhydrate
16.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Under 400 Calories
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Pea Quiche
1h
Chickpea Gratin
1h
Mushroom Parmentier
1h 10min
Vegetable Stroganoff
30min
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1h 30min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Pea and Courgette Tarts
1h
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min